zondag 4 april 2021

Indigoblu spotlight ronde

 Hallo allemaal,


eindelijk ben ik hier weer met wat inspiratie. Ik hoop nu ook wat vaker hier te kunnen posten nu hier alles meer en meer 'op rolletjes' loopt. Inspiratie en ideeën heb ik genoeg, dus die deel ik graag met jullie.


Voor de foamtastische huiskamer doe ik mee aan de spotlight ronde met indigoblu stempels. Dit merk is wellicht niet onbekend (voor mij niet in ieder geval) en de stempels zijn gemaakt van mooi materiaal, te mooi om er niets mee te doen. Deze keer kregen we een aantal stempels in de bus en daarmee mochten we mooie voorbeelden maken.


Hierboven zie je de stempels. Ik ging er eerst mee aan de slag door een paar leuke kaarten te maken. Gewoon lekker simpel omdat je soms gewoon geen tijd hebt om heel uitgebreid aan de slag te gaan. Ik maakte onder andere deze leuke kleine kaartjes:

Hiervoor heb ik de stempel swirly leaf gebruikt. Deze heb ik ingekleurd met aquarelmarkers (ik gebruikte abt dual brush pens en zig clean color real brush markers). De marker gaat dus direct op de stempel. Doordat de stempels van goede kwaliteit rubber zijn, gaat dit makkelijk. Daarna spray ik wat water op de stempel (hoe meer water, hoe meer de stempel gaat 'lopen'). Vervolgens druk ik dit af op een klein kaartje. Ik heb hiervoor de enkele kaarten over de helft gesneden en dubbel gevouwen. Met een tekststempel die ook bij de set zit en een fineliner werk ik het kaartje af. Door er een gaatje in te maken, kun je het makkelijk aan een cadeautasje hangen of een bosje bloemen. 

Ook maakte ik nog onderstaande kaarten:


Ik gebruikte deze stempel van indigoblu. De stempels heb ik verder met aquarelverf omkleurd en ingekleurd (heel losjes om een leuk effect te krijgen). De 'smile' is een vorm van snipart die ik in de gesso heb gezet en daarna ook met aquarelverf heb bewerkt. 

De stempels zijn overige ook in een leuk actiepakket te koop.

Ik hoop jullie weer geïnspireerd te hebben. Tot een volgende keer!


Groetjes



1 opmerking:

  1. Gaaf geworden!!! Ik ben je meteen gaan volgen en zet je ook op mijn blog
    X

    BeantwoordenVerwijderen