woensdag 29 april 2015

Noor & Zo Sketch #1

 

Hallo allemaal,

dit keer een kaartje gemaakt naar aanleiding van de Sketch op het Noor & Zo blog. De sketch zag er als volgt uit:


En dit is mijn uitwerking:

Ik vind zo'n sketch toch altijd wel prettig werken. Je hebt al een idee hoe je kaart wordt, het enige wat je moet doen, is papier uitzoeken en de kaart verder aankleden.
Ik ben dan ook begonnen met het uitzoeken van het papier. Ik voelde me een beetje paarsig, dus paars werd een belangrijke kleur. Ik had nog mooi bruin cardstock liggen wat er bij paste. Eerst ben ik dus begonnen met het snijden en op maat maken van al het papier zoals dit in de sketch werd aangegeven. Daarna een leuk plaatje hierbij gezocht. Dit keer een foto van Noor die ik heb gekregen in de goodybag bij de 2e Noor vriendinnendag, afgelopen september. In mijn embellishment box (ik vraag me af of ik het zo mag noemen, maar het is een box met allerlei materiaal waar ik mijn kaarten verder mee kan versieren ;) ), vond ik nog paars lint met bloemen en een stuk kant. Dit vond in er mooi bijpassen. Wat ik vervolgens doe is alle op elkaar leggen en kijken. Daar maak ik vaak een foto van zodat ik het later nog "na" kan maken. Zie hieronder bijvoorbeeld:
Later is daar dus nog het lint en kant bij gekomen. Als ik tevreden ben ga ik alle randen bewerken met inkt. Ik merk dat dit toch wel mijn stijl is, dit doe ik bij al mijn kaarten!
Vervolgens alles op elkaar plakken. Toch nog een extra bloemetje hier en daar en hij is af. Zoals je ziet heb ik ook de grunge stempels gebruikt om de rondjes van de sketch wat bij te werken zodat ze goed bij de rest passen. De tekst is ook van Noor! Design. Hier nog wat details van de kaart:Ik ben erg blij met het resultaat en ben benieuwd wat jullie ervan vinden. Deze kaart doet dus mee met de sketch challenge bij Noor & Zo.

Liefs
Monique xx


 

7 opmerkingen:

 1. Prachtig gedaan! Ik vind het werken met een schets ook heerlijk....en het resultaat is altijd weer anders door het papier wat je gebruikt.
  Dank je wel voor je deelname bij K&K.
  Lieve groetjes Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel herkenbaar die sketch ik ben er vanmiddag ook mee bezig geweest!
  Je kaartje ziet er prachtig uit en zo mooi in het paars.
  Gezellig dat je met ons meedoet bij K&K.

  Groetjes Hermien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super mooie kaart , met prachtige kleuren.
  En leuk dat je meedoet met je kaartje bij K&K

  Groetjes Antoinette
  http://antoinette-kleurenfestijn.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat heb je dit mooi gemaakt. Heel erg mooi dat lint en de bloemen bij het lieve plaatje. Gezellig dat je mee doet bij de challenge van K&K. Groetjes, Ingrid.

  BeantwoordenVerwijderen