maandag 14 november 2016

Kerst - penny black

Hallo allemaal,

nu het koude weer echt heeft doorgezet en de eerste vorst is geweest, krijg ik al helemaal zin in de wintermaanden: warme thee, kerstmuziek en lekker warme pantoffels aan! Bij die periode horen natuurlijk ook kerstvoorbereidingen: ik heb me aangemeld voor de december daily en natuurlijk al een flink aantal kerstkaarten gemaakt!

Gisteren was zo'n dag om lekker thuis te blijven terwijl anderen in de regen naar de Sinterklaas intocht gingen. Ik had zaterdag een supergave stempel van Penny black ingekleurd met Distress Ink. Distress ink blijf ik een super geweldig product vinden! Je kunt er niet alleen mee distressen (ik kleur alle randjes van designpapier met distress ink), maar ook super gave achtergronden mee maken (door te blenden of met water) en natuurlijk als waterverf gebruiken! Dan kun je er stempel mee inkleuren. De stempel van Penny black is erg groot, waardoor heel veel toevoegingen aan de kaart voor mij overbodig zijn. Dit is de kaart geworden:

Ik heb de stempel gestempeld met de Misti. Daarna ingekleurd met Distress ink. Doordat ik de stempel op de misti heb laten zitten, kon ik na het kleuren de stempel nogmaals beïnkten en daarna gelijk met clear embossingpoeder bestrooien. Nadat ik deze verhit heb, sprongen de randen er echt uit! Dit heb ik ook gedaan met de tekst (stempel Marianne Design): eerst beïnkt en afgedrukt, daarna met clear embossingpoeder bewerkt. Dit geeft een super mooie glans!

De tekst en afbeelding heb ik gemat op glitterpapier. Daarna heb ik alles op designpapier (oude collectie van Maja design) geplakt en dat op een kaart gemaakt. Ik heb nog enkele gouden dots aangebracht om het extra sprankelend te maken!

Ik hoor graag wat jullie ervan vinden.

Liefs en tot de volgende keer
Monique xx

Geen opmerkingen:

Een reactie posten