woensdag 1 juni 2016

Cropmiddag Foamtastische Huiskamer

Hallo allemaal,

afgelopen zaterdag vond de eerste cropmiddag plaats bij de Foamtastische huiskamer in Goirle. Het was even afwachten of dit een succes zou zijn, aangezien het pas de eerste keer was en het idee heel spontaan ontstaan was (lees: een dag ervoor werd het pas aangekondigd op social media en via de nieuwsbrief ;) hihi). Het was echt enorm gezellig! Een succes en voor herhaling vatbaar. Voortaan zal iedere laatste zaterdag van de maand, een cropmiddag gehouden worden. Meer is te lezen natuurlijk op de facebook pagina van de Foamtastische Huiskamer, maar ik zal het op mijn blog waarschijnlijk ook nog wel een keer aanhalen.

Wat heb ik nu gedaan tijdens deze cropmiddag? Ik had nog geen tijd gehad om te werken aan de challenge van Noor design. Hierbij moest je aan de hand van een sketch een kaart maken. Dat kon ik dus mooi die middag gaan doen. Dit is uiteindelijk mijn kaart geworden:


Ik heb gewerkt met papier uit een paper pad van Studio light. Deze had allemaal mooie paars tinten. Het plaatje komt van een vel van Syta van Gelderen. Zij heeft super mooie plaatjes. Altijd handig om een keer te gebruiken als je geen stempel hebt ingekleurd. Bij de bloemetjes (die ik uit mijn eigen voorraad heb), heb ik blaadjes gestansd uit groen gemaakt papier. De stans is van Noor design. Ook heb ik een button stempel van Noor design gebruikt en deze uitgeponst met een pons van EK succes. Die past daar bijna precies omheen

Ik ben erg blij met het resultaat.

Tot snel weer.

Liefs Monique xx

Geen opmerkingen:

Een reactie posten