woensdag 29 juni 2016

60 jaar alweer :)

Hallo allemaal,

afgelopen weekend was mijn vader jarig en daar hoort natuurlijk een kaart bij! De Foamtastische huiskamer had een aantal nieuwe mallen en stempels binnen waar ik gewoon mee aan de slag moest! Het idee van een kaart was dus geboren!
Ik ben begonnen met de stempels van CC Design. Deze heb ik ingekleurd met aquarelpotloden van Koh-i-noor. Dit gaat prima op het aquarelpapier wat ze verkopen. Ondanks dat het al een tijd geleden was dat ik met aquarelpotloden had gekleurd, vond ik het erg goed gaan.
Vervolgens ben ik aan de slag gegaan met de kaart zelf. Deze heb ik gemaakt met een Card art van Dutch Doobadoo. Het designpapier is van Noor design (het blok "Shabby chic").  De ene stempel heb ik langs de randjes afgeknipt, de ander heb ik achter een mal gemat.
Al het designpapier en de ene stempel heb ik gemat op zwart papier. Ik vind dit een mooi resultaat geven en dit zwarte papier komt in verschillende stans uitdrukjes terug (de cijfers 60 van Joy craft, de tekst en 'bloemen' van Crealies). Ook heb ik de randen van het designpapier besmeerd met gesso. Besmeren met gesso of inkt geeft voor mij een gevoel dat het net meer af is.


Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden!

Tot de volgende keer.
Liefs
Monique

Geen opmerkingen:

Een reactie posten