maandag 26 oktober 2015

Deurhanger

Oeps, dan is het gewoon alweer een maand geleden dat ik iets heb gepost. Sorry!

Ik heb niet stil gezeten en genoeg dingen gedaan. Ik heb een aantal foto's nog staan die ik nog in een blogpost zal verwerken, dus ik hoop de komende tijd wat actiever te zijn. Tja, als je een bruiloft moet voorbereiden dan ligt je prioriteit soms bij andere dingen ;) Dat ligt dan weer meer aan mij omdat ik graag alles zelf in de hand wil houden, maar goed, het meeste is rond. :)

Genoeg over mij, nu naar mijn knutsels
Afgelopen weekend waren mijn peetoom en peettante 40 jaar getrouwd. Ze wilden geen cadeau, maar met lege handen aankomen, dat kan ik niet. Daarom heb ik deze deurhanger gemaakt:

De cijfers van DDBD konden natuurlijk niet ontbreken. De hanger is een MDF product van Joy crafts. Deze heb ik overgetrokken op designpapier en het papier vervolgens uitgeknipt. Met goede lijm heb ik het papier op het hout geplakt en daarna heb ik met een schuurpapiertje de randen afgeschuurd. Op deze manier sluit het papier mooi aan op het mdf en krijg je tevens een leuk randje.
Het plaatje was ik op het project heb verwerkt ik van Sytavangelderen.nl. Echt super mooie plaatjes op stevig papier. Onder dit plaatje zitten 2 harten. Deze heb ik uitgestanst met een mal van Nellie Snellen. Rechts bovenaan heb ik een houten embellishment van Craftemotions bewerkt met stempels (ook van dit merk). Tot slot heb ik hier en daar wat houten vlinders en hartjes geplakt.
Hieronder nog wat detailfoto's van mijn project:Tot de volgende keer weer!

Liefs
Monique xx

Geen opmerkingen:

Een reactie posten