maandag 24 augustus 2015

Project life - een eerste poging

Hallo allemaal,

hebben jullie een fijne vakantie gehad? WEllicht hebben jullie deze nog tegoed. Wij zijn alweer een paar dagen terug uit Italië. Daar was het wat beter weer dan hier (het regent wederom nu ik dit typ).

Voor mijn vakantie heb ik al verteld dat ik deze keer de vakantie in een Project Life album ga maken. Ik was natuurlijk veel te enthousiast om zo lang te wachten en dus heb ik al wat lay-outs gemaakt over een weekend Europapark. Daar zijn we in mei naar toe geweest. De foto's had ik zelf op de printer geprint, dus die zijn van wat mindere kwaliteit, maar toch wel leuk. Ook heb ik de plattegrond gebruikt. Ik heb wel wat hulp gehad van de facebook groep "project life nl". Ik vond de plattegrond namelijk te fel van kleur, dus heb ik vellum ervoor geplaatst. Dit was hun idee en ik vind het super geworden! Hieronder zie je de pagina's:

Ik ben heel erg blij met het resultaat en kan nu niet wachten om aan mijn vakantiealbum te beginnen. Gelukkig zijn de foto's daarvoor al afgedrukt (dankjewel hema voor het snelle afdrukken ;) )

Ik hou jullie op de hoogte natuurlijk en ben benieuwd wat jullie hiervan vinden. 

Liefs en tot de volgende keer

Monique xx

1 opmerking: