donderdag 5 maart 2015

Home deco - schatkist

Hallo allemaal,

na vanmorgen mijn blog te hebben aangemaakt, kan ik deze avond aan de slag met de kop en een eerste echte post! De kop heb ik inmiddels aangepast. De foto die ik daar gebruik, laat ik gelijk hier terug komen. De schatkist!


Hier zie je de schatkist zoals deze uiteindelijk is geworden.
De schatkist heb ik gekocht bij mijn plaatselijke hobbywinkel. Mijn schoonouders waren 40 jaar getrouwd en hiervoor waren we op zoek naar een leuk cadeau.

De kist heb ik eerst aan de randen bewerkt met distress inkt. Daarna heb ik het decopapier erop geplakt. Bovenop de kist heb ik een stempel van Noor! Design gebruikt. Van die stempel heb ik alleen de vlinder gebruikt. Deze heb ik ingekleurd met behulp van mijn distress markers. Een passende tekst en een met distress inkt bewerkte kanten rand maakt de bovenkant af.

Aan de voor en zij kanten heb ik wederom met behulp van stempels en stansen van Noor! Design de rest versierd. Aan de voorkant heb ik nog embellishments toegevoegd om zo het geheel af te maken.


Ik ben benieuwd naar jullie reacties. De ontvangers van het cadeau waren er in ieder geval erg blij mee!!

Liefs, Monique XX

2 opmerkingen:

 1. Wat een prachtig doosje zeg!. Helemaal gaaf. Leuk dat je volger bij mij bent geworden, wil het bij jou ook wel maar heb geen google+ helaas. Kom ik gewoon iedere keer gezellig langs als je bij mij bent geweest, kan ik je gemakkelijk vinden.

  groetjes Henriëtte

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt voor je reactie. Ik zal regelmatig even langs komen ;)

   Verwijderen